Tiitlikaitsja JYP on Meistrite liigas selg vastu seina olukorras

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba (vasakul) jäähoki Meistrite liiga 2017-18 hooaja finaalis.
Robert Rooba (vasakul) jäähoki Meistrite liiga 2017-18 hooaja finaalis. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Eesti jäähokikoondise ründaja Robert Rooba koduklubi Jyväskylä JYP (Soome) kaotas Meistrite liiga viiendas alagrupimängus võõral jääl Luganole (Šveits) 0:2.

Mängu esimene värav sündis esimese kolmandiku keskpaigas, kui Romain Loeffeli eeltöö realiseeris tabamuseks Gregory Hofmann. Teise värava viskas Hofmann viimase kolmandiku 14. minutil. Tegu oli 25-aastase šveitslase selle hooaja neljanda ja viienda väravaga Meistrite liigas.

JYPi neljandasse viisikusse kuulunud Rooba viibis väljakul kuraditosin ja pool minutit ning tegi selle ajaga kaks pealeviset.

Valitseva meistri Jyväskylä allajäämine muutis seisu H-grupis äärmiselt põnevaks, sest üks voor enne alagrupiturniiri lõppu on JYP ja Lugano kogunud võrdselt kuus punkti. Esikohal on täisedu ehk 15 punktiga Plžen (Tšehhi) ning viimasel positsioonil paikneb kolme silmaga Ban Bystrica (Slovakkia).

Alagrupiturniiri viimastes mängudes lähevad omavahel vastamisi juba edasipääsu kindlustanud Plžen ja Ban Bystrica. JYP võõrustab kodujääl Luganot – võitja pääseb alagrupist play-off-mängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles