Oleg Gross eelistab äriimpeeriumi laiendamisel Tartule Narvat

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis aastat tagasi Tartus avatud Grossi toidukauplus jääb lähiaastail lähikonnas ainsaks, sest selle omanik eelistab haaret laiendada mujal.
Viis aastat tagasi Tartus avatud Grossi toidukauplus jääb lähiaastail lähikonnas ainsaks, sest selle omanik eelistab haaret laiendada mujal. Foto: Kristjan Teedema

Virumaa tuntud ettevõtja Oleg Grossi äriimpeerium on viimastel aastatel üle Eesti tempokalt kasvanud. Kahe aasta jooksul on ta avanud pea kümme uut toidupoodi.

Nüüd laiendab Gross tugevalt haaret Jõgevamaal ja Narvas. Detsembris avab uksed esimene Grossi toidukauplus Mustvees, ettevõttel on plaan järgmisel aastal alustada Põltsamaale kaupluse ehitamist ning Jõgeval on kohalike võimukandjate laual veel teisegi toidukaupade poe detailplaneering. Narva soovib Gross kahe aasta vältel ehitada lausa neli uut keskust.

Oleg Gross
Oleg Gross Foto: Marianne Loorents/Virumaa Teataja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles