Haley ladus lahkumisega alust tulevasele poliitikukarjäärile

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA suursaadik ÜRO juures Nikki Haley teatas ametist tagasi astumisest üleeile Valge Maja ovaalkabinetis koos president Donald Trumpiga, kelle sõnul tegi naine ametis fantastilist tööd.
USA suursaadik ÜRO juures Nikki Haley teatas ametist tagasi astumisest üleeile Valge Maja ovaalkabinetis koos president Donald Trumpiga, kelle sõnul tegi naine ametis fantastilist tööd. Foto: Pappis Jean Pierre Polaris/sipa/Pappis Jean Pierre Polaris/sipa/Scanpix

Otsustades lahkuda USA ÜRO suursaadiku kohalt, sai Nikki Haley paljude Ühendriikide poliitikaasjatundjate hinnangul hakkama tõelise vägitükiga, sest ta läks president Donald Trumpi meeskonnast erru mainet hävitamata.

Seejuures ajastas Haley lahkumise osavalt. Kuigi tema üleeile avalikuks tulnud otsust kirjeldati üllatusena, oli üllatav pigem aeg kui samm ise: juba ammu eeldati, et Haley on nende ametnike seas, kes lahkuvad pärast novembrikuiseid vahevalimisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles