Postimehe video: Bolt valmistub jalgpallurikarjääri suurimaks katsumuseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Profijalgpallurikarjäärist unistav kaheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt tunnistas, et Austraalia kõrgliigaklubi Central Coast Mariners on teda hästi vastu võtnud.

Bolt on seni saanud väljakule ühes treeningkohtumises, kuid usub, et homme usaldatakse ta sõpruskohtumises Macarthur South West Unitediga juba algkoosseisus platsile. Aeg aga tiksub, sest Austraalia kõrgliiga A-League'i uus hooaeg algab juba 19. oktoobril ning selleks ajaks pidi Mariners teada andma, kas Bolt jääb meeskonda või mitte.

«Olen elevil. Olen alati veidi väljakule minekut veidi närvis, aga praegu olen elevil. Võtan kõiki neid võimalusi, et ennast näidata. Olen seda tüüpi sportlane, kellele meeldib võistlemine ja pinge,» rääkis ta. «Olen õnnelik, et mul on võimalus algkoosseisus alustada ja endast parim anda.»

Bolt tegi jalgpallidebüüdi augusti lõpus, kui sai sõpruskohtumises väljakul olla 20 minutit. Enda sõnul on tema pallipuude ja kiirus juba palju parem ning ta on valmis raskemateks katsumusteks.

«See on väga tähtis mäng. Usun, et see otsustab, mida klubi mu karjääriga edasi tahab teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles