Melania Trump: ma olen kõige enam kiusatud inimene maailmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump Egiptuses.
Melania Trump Egiptuses. Foto: Carolyn Kaster / AP / Scanpix

USA esileedi Melania Trump lausus teleintervjuus, et tema näol võib olla tegu kõige enam kiusatud inimesega maailmas.

Trump tegi märkuse teleintervjuus oma programmi Be Best reklaamides, millega võideldakse muuhulgas ka küberkiusamise vastu.

«Ma võiks öelda, et olen kõige enam kiusatud inimene maailmas,» sõnas Trump täna telesaates Good Morning America. Trumpi sõnul keskendub tema kampaania sotsiaalmeediale ja internetikäitumisele osalt ka seetõttu, mida inimesed tema kohta räägivad.

«Me peame harima lapsi sotsiaalse käitumise osas, et nad teaksid suureks kasvades, kuidas nende probleemidega tegeleda,» märkis esileedi.

Trump sõnas ka, et Valges Majas on isikuid, keda tema ega president ei saa usaldada. Ta ei hakanud nimesid nimetama, kuid ütles, et on neist oma abikaasale teada andnud.

Täna päris telesaade Fox & Friends president Donald Trumpilt, miks töötavad Valges Majas inimesed, keda tema ega esileedi ei saa usaldada.

«Ma ei tundunud Washingtoni inimesi aga nüüd tunnen kõiki,» vastas Ühendriikide president. «Ma tunnen ka neid, keda soovin, et ei oleks tundnud.»

Trump lisas, et tema heaks töötavad nüüd suurepärased inimesed. «Kas on ka mõned, keda ma ei armasta? Jah. Ja me peame nad aeglaselt kuid kindlalt välja juurima,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles