Teatrikool laiendab haaret Kagu-Eestisse

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrikooli juht ja asutaja Tamur Tohver ütles, et selle õpilased on saanud sisse erialastesse kõrgkoolidesse nii Eestis kui mujal, sirgunud on ka juba üks teatrijuht Eestis.
Teatrikooli juht ja asutaja Tamur Tohver ütles, et selle õpilased on saanud sisse erialastesse kõrgkoolidesse nii Eestis kui mujal, sirgunud on ka juba üks teatrijuht Eestis. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Pealinnas asutatud teatrikool Polygon on võtnud plaani laieneda ka Eesti kagunurka. Nii avavadki nad varsti Antslas ja Põlvas kaks rühma: noortestuudio ja täiskasvanute 30+ rühm.

Oma roll teatrikooli tulekul Põlvasse oli ka Põlva kultuurikeskuse uuel juhil Eerika Markil, kes leidis, et keskuse ilusas ja uhkes saalis peaks tingimata tegutsema mõni tegus teatriring. Otsides võimalusi ning jälgides juba mõnda aega ka Polygoni tegemisi, kutsuski ta teatrikooli kodulinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles