Video: Vene saadiku naine sulges muusikavideo filmimiseks Moskva kiirtee (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanikuva Yaxana muusikavideost.
Ekraanikuva Yaxana muusikavideost. Foto: Youtube

Moskva ringkonna rahvaesindaja abikaasa sulges pealinna ühe tihedaima liiklusega kiirtee keskmise sõidurea, et oma muusikavideot filmida.

Sel nädalal hakkas Vene sotsiaalmeedias laineid lööma salvestis kolmest naisest, kes etendasid koreograafilist etteastet Moskva ringteel, nende taustal maastur, mis keskmist sõidurida blokeeris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Это было что то... Вчера прошли съёмки клипа на мою песню «На двоих» Не передать мои ощущения до,во время и даже после съёмки. Моего операторы чуть не сбили, это было страшно?‍♀️ Мандраж во время выступления был настолько велик,что длиться до сих пор??? Я долго думала что снять на эту песню,ведь я в неё вложила огромный смысл, и перепевая припев,где я пою,что сходим с ума,мне пришла в голову такая сумасшедшая идея. Реакция людей? А как вы думаете,какой она была? Как отреагировали бы вы если бы вдруг увидели такое на МКАДе? ————- #мкад #танцынамкаде #яксана #схожусума #песня #певица #шок #приколы #авамслабо #sexy #sing

A post shared by Yaxana (@yakovleva.ksana) on

29-aastane Oksana Jakovleva, esinejanimega Yaxana, lausus, et tal on ohtlikust etteastest endiselt kananahk ihul.

«Mu kaameramees oleks äärepealt alla aetud, see oli õudne,» kirjutas Jakovleva teisipäeval Instagramis.

Täna teatas Moskva politsei, et on väljastanud Jakovlevale liiklusseaduste rikkumise eest trahvi. Moskva linnavalitsuse liikluskontrolli keskuse teatel tõkestas Jakovleva oma etteastega mitme kiirabiauto liikumist.

Teised sotsiaalmeediasse postitatud videod näitavad vihaseid autojuhte, kes tantsijatele signaali lasevad.

Jakovleva on väidetavalt abielus Moskva osakonna seadusandliku kogu saadiku Aleksei Jakovleviga Ühtse Venemaa erakonnast.

«Ma ei vaja sellist reklaami. Ma arvan, et selliste etteastete filmimiseks on ka sobivamaid kohti,» sõnas Jakovlev uudistekanalile Kanal 5.

Mõned Instagrami postitatud videod viitavad aga sellele, et paar on ka varem tee ääres tantsimist nautinud.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles