Videod ja galerii: jalgpallur Usain Bolt avas Austraalias väravatearve

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheksakordne (100 m, 200 m ja 4x100 m jooks) olümpiavõitja Usain Bolt avas jalgpallurina kauaoodatud väravatearve.

Austraalia kõrgliigaklubis Central Coast Mariners testiperioodil viibiv jamaikalane säras 4:0 võidumängus madalamas liigas palliva Macarthur South West Unitedi üle kahe väravaga. Kui 4:0 värava puhul lükkas Bolt palli tühja väravasse, siis 3:0 tabamusega nägi 32-aastane välejalg märgavalt rohkem vaeva. Vaata väravaid.

«Esimest korda algkoosseisus ja kaks väravat. See on hea tunne,» sõnas Bolt pärast hiilgavat esitust. «Olen õnnelik, et tulin siia ja saan maailmale näidata, et arenen,» lisas Bolt, kes on nüüd Sydney meeskonna eest pidanud kolm treeningkohtumist.

Kas kaheksakordne olümpiavõitja teenib Austraalia kõrgliigaklubis Central Coast Mariners profilepingu, selgub hiljemalt jaanuaris. Central Coast Mariners alustab Austraalia kõrgliiga hooaega 21. oktoobril, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Brisbane Roariga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles