Seitsmendat hooaega Raplas mängiv Kaldre: mind hoiavad siin inimesed ja see atmosfäär

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raplas veterani staatusesv olev 26-aastane Sven Kaldre alustas sealses korvpallimeeskonnas juba seitsmendat hooaega. Postimees uuris Rapla – Valmiera mängu järel Kaldrelt, mis teda Raplas hoiab.

«Mind hoiavad siin inimesed ja see atmosfäär – siin on iga õhtu väga hea saali tulla ja mängida. Ja kindlasti see, et mul võib-olla ei ole sellist väga head pakkumist välismaalt olnud,» sõnas Kaldre, kes karjääri jooksul mänginud ka Hispaania teises ja Saksamaa neljandas liigas.

Kaldre on juba harjunud Raplaga Eesti meistrivõistlustel medalile mängima. Millised on Rapla võimalused käimasoleval hooajal ja kuidas võrdleb Kaldre praeguse hooaja Rapla meeskonda kahe eelmise hooaja satsiga?

«Kindlasti tahame medalit püüda. Ma arvan, et «eestikatel» püüame finaali minna. Ma veel ei oska selliseid võrdlusmomente tuua, sest me oleme nii koos olnud – alles tuli meil uus mees ka ja eks me peame veel harjutama ja kokku mängima. Võtaks veel paar-kolm nädalat aega, siis võib midagi öelda. Praegu on hooaeg algusjärgus,» vastas Kaldre.

Vaata ülalolevast videost, mida rääkis Kaldre Rapla Avis Utilitase hooaja teise võidu kohta Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas, kui koduväljakul saadi 100:88 jagu Valmierast. Kaldre ise piirdus vaid seitsme punkti ja kolme lauapalliga. Üleplatsimeheks kerkis Rapla pallur Rain Veideman, kelle arvele kogunes 26 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles