Kuulsuste maalitud pildid teenivad raha heategevuseks

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere ja tema maalitud pilt.
Laura Põldvere ja tema maalitud pilt. Foto: osta.ee

Laura Põldvere, Ott Lepland, Kaja Kallas, Uudo Sepp, Raivo E. Tamm, Eda-Ines Etti, Jan Uuspõld, Mailis Reps ja paljud teised on andnud enda maalitud pildi Osta.ee oksjonile «Minu unistuste Eesti». Tulu läheb heategevusfondile, mis viib ellu nende laste unistusi, kes peavad võitlema raskelt või krooniliselt haigena oma elu ja tervise eest.

Maalid on oksjonil olnud alates 8. oktoobrist. Kaks päeva enne seda oli neid võimalik näha Eesti Rahva Muuseumis heategevuslikul näitus-kontserdil, kus tulid kuulajate ette Ivo Linna, Uku Suviste, Krislin Sallo, Kaire Vilgats, Laura Põldvere, Hanna Martinson ning Inga ja Toomas Lunge.

«6. oktoobril õnnestus meil piletitulu, õnneloosi ja erinetavate toodete müügiga koguda kokku 2742 eurot,» teatas heategevusfondi Minu Unistuste Päev tegevjuht Kristiina Gabor-Mägi.

Kuulsuste maalitud piltide enampakkumine Osta.ee-s käib veel täna ja esmaspäeval. Hinnad ei ole praegu veel kuigi kõrged. Nii näiteks oli Uudo Sepa maali eest täna õhtupoolikuks pakutud 41 eurot, Laura Põldvere maali eest aga 100 eurot.

«Minu unistuste Eesti» on korraldatud MTÜ Maalides Head eestvedamisel.

Maalides Head on loodud 2016. aastal mõttega tiivustada tuntud Eesti inimesi maalima pilte, et panna need heategevusoksjonile. Maalides Head tiimi kuuluvad keskkoolitüdrukud Marianne Tamm, Annabell Sarapuu ja Maarja-Liis Uri.

Uudo Sepp ja tema maalitud pilt.
Uudo Sepp ja tema maalitud pilt. Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles