Ungari peatreener: Konstantin Vassiljev on väga ohtlik mängija

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ungari jalgpallikoondise peatreener Marco Rossi tõdes enne esmaspäevast Rahvuste liiga kohtumist Eesti koondisega, et kuigi võõrustajatel on tabelis null punkti, ootab madjareid keeruline kohtumine, kus tuleb vastast austada.

«Meie ootus on sama, mis alati – tahame võita ja näidata igas aspektis paremat mängu. Oleme seni küll võitnud kolmest ainult ühe, aga olen igas kohtumises näinud paremat esitust kui eelmises. Kahjuks pole see andnud soovitud punktisummat.

Eesti on küll kõik mängud kaotanud, aga aus öeldes ei vääri nad sellist tabeliseisu. Peame vastast austama ja teeme seda ka Eesti suhtes. Meid ei oota lihtne mäng. Konstantin Vassiljev on väga ohtlik mängija, kes suudab anda otsustavaid sööte mõlema jalaga ja ka meisterlikult peale lüüa. See on lihtsalt üks näide, mis meid homme ootab.

Ei Kreekal ega Soomel polnud Eesti vastu lihtne. Reedel soomlastel vedas, et nad viimase minuti väravast võitsid. Peame olema alandlikud, sest Ungari tahab taastada prestiiži, mida omati minevikus. Praegu meil seda taset pole, aga peame tegema tööd ja andma endast kõik, et esmaspäeval võita,» rääkis Rossi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles