Uue leluga Georg Gross lustis Saaremaa teedel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross ja Raigo Mõlder tõid esmakordselt Eesti ralliteedele 2017. aasta WRC-auto.
Georg Gross ja Raigo Mõlder tõid esmakordselt Eesti ralliteedele 2017. aasta WRC-auto. Foto: Ray Põder

Peaasi, et oleks lõbus! Nii sõnastas Ott Tänak pärast Georg Grossi võiduga lõppenud Saaremaa rallit õnne valemi. Seekord ei käinud see Tänaku enda, vaid tippautot ohjanud Grossi kohta.

Ralli võitja osas sai kõik selgeks juba paar päeva enne rallit, kui selgus, et Tänaku meeskond OT Racing on ostnud 2017. aasta Fordi WRC-auto ja annab selle Saaremaal Grossi käsutusse. Piltlikult öeldes tuli Gross sestap staadionisirget jooksma naelkingadega, sellal kui teised startisid kümmekond meetrit tagantpoolt ja lippasid paljajalu. Autode tasemevahe on lihtsalt niivõrd suur.

Seega pidi Gross vaid vältima suuri sõiduvigu, ja ta sai sellega ka hakkama. Tõsi, reedesed kolm katset ja laupäeva esimene pool kulusid tal autoga kohanemisele, rõõmu asemel oli Grossi häälest katselõpu intervjuude ajal kohati kuulda elevusega segatud ärevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles