Eesti jalgpallikoondise olukord peabki raske olema

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis sai reedel ülivaluse kaotuse, kui Soome suutis 90+1. minutil kaitse lahti muukida ja võiduvärava lüüa. Täna ootab meeskonda Ungari näol uus ja sama keeruline väljakutse, sest Rahvuste liiga C-divisjoni tase ongi Eesti jaoks tugev.
Eesti jalgpallikoondis sai reedel ülivaluse kaotuse, kui Soome suutis 90+1. minutil kaitse lahti muukida ja võiduvärava lüüa. Täna ootab meeskonda Ungari näol uus ja sama keeruline väljakutse, sest Rahvuste liiga C-divisjoni tase ongi Eesti jaoks tugev. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis kaotas reedel koduväljakul Soomele 0:1. Punktiarve avamisele oldi väga lähedal, aga 90+1. minutil eksiti – keskkaitsja Nikita Baranov magas maha ründaja spurdi ja väravavaht Mihkel Aksalu lubas end esimesest postist üllatada – ja tabelisse saadi kolmas kaotus.

Täna võõrustatakse Ungarit, kellega ollakse uuesti vastamisi täpselt kuu aja pärast 15. novembril Budapestis. Et vältida Rahvuste liiga C-divisjonist väljalangemist, vajab Eesti neist kahest mängust eelmisel EMil kaheksandikfinaali jõudnud Ungari vastu vähemalt nelja punkti (võitu ja viiki). On veel paar väga teoreetilist varianti, aga ainus reaalne seisneb siiski kahe matši kokkuvõttes Ungari ülemängimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles