Hillary Clinton: Bill Clinton ei kasutanud Lewinsky afääris oma võimu ära (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Clinton ja Monica Lewinsky.
Bill Clinton ja Monica Lewinsky. Foto: ALTAFFER/JONES / AP/Scanpix

Endise USA välisministri Hillary Clintoni sõnul ei kasutanud tema abikaasa ja endine president Bill Clinton oma positsiooni ära, kui alustas afääri Monica Lewinskyga, vahendab CNN.

Intervjuus uudistekanaliga CBS kaitses Hillary Clinton abikaasat ja sõnas, et viimane poleks 20 aasta eest ilmsiks tulnud afääri tõttu mingil juhul pidanud ametist lahkuma.

Demokraadist New Yorgi senaator Kirsten Gillibrand ütles hiljuti päevalehele New York Times, et Bill Clinton oleks pidanud tollal skandaali tõttu Valgest Majast lahkuma. «Jah, arvan, et see olnuks sobiv reaktsioon,» ütles ta.

Hillary Clintoni sõnul ei kasututanud Bill Clinton aga toonase Valge Maja interni Lewinsky suhtes oma võimu ära. «Lewinsky oli täiskasvanu,» märkis Clinton.

«Ma küsin teilt,» jätkas Clinton. «Kus on praeguse presidendi suhtes algatatud juurdlus? Mitmed naised süüdistavad teda ja tema naeruvääristab, eitab ning ignoreerib süüdistusi.»

Clinton viitas mitmele praeguse presidendi Donald Trumpi vastu esitatud väidetava seksuaalse rünnaku ja ahistamise süüdistusele, mida Trump eitab.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles