Jalgpallurikarjääri alustanud Bolt võib varsti mängida Meistrite liigas

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt võib varsti mängida Meistrite liigas
Usain Bolt võib varsti mängida Meistrite liigas Foto: PETER PARKS / AFP

Väidetavalt on jalgpallikarjääri alustanud Usain Bolt saanud juba pakkumise Euroopa klubilt, kelle eesmärgiks on mängida Meistrite liigas.

Kaheksakordne olümpiavõitja Bolt liitus Austraalia meeskonna Central Coast Marinersi meeskonnaga ning suutis kohe ennast jalgpallurina ka tõestada, kui sõpruskohtumises Macarthur South West Unitedi vastu lõi endine sprinter lausa kaks väravat.

Nüüd väidab ESPN, et Bolti agent Tony Rallis on saanud juba väidetavalt pakkumisi ka Euroopa klubidelt. «Euroopas on olemas meeskond, kes on Boltile pakkunud välja 2-aastase lepingu. Meeskond sai endale uued omanikud ja eesmärk on jõuda Meistrite liigasse,» vahendab ESPN Rallis'e sõnu.

Varasemalt on teada, et Marinersil on sidemeid Brasiilia meeskonna Sao Pauloga, Inglismaa võistkonna Sheffield Unitedi ning Ungari meeskonna Ferencvarosega. Siiski on Bolt saanud lepingupakkumise tõenäoliselt mõni suurem klubi, mis hetkel saladuseks jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles