DonaldDaters: hädas üksikutele Trumpi toetajatele loodi oma Tinder

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trumpi toetajate kohtinguäpi kuvatõmmis.
Trumpi toetajate kohtinguäpi kuvatõmmis. Foto: Kuvatõmmis AppStore'ist

USA presidendi Donald Trumpi toetajatel võib kohtingutel käimine keeruliseks osutuda, vahendab Fox News.

Võib juhtuda, et USA konservatiividel tuleb kohtinguäppe kasutades silmitsi seista sõnumitega, nagu «Trumpi toetajad, lohistage vasakule» Tinderis ja «Kui hääletasite Trumpi poolt, ärge raisake mu aega» mujal rakendustes.

Tinder viis 2016. aastal läbi uuringu, millest selgus, et 71 protsenti kohtingurakenduste kasutajatest pidas poliitilisi erimeelsusi suhtelõpetajaks.

Aga olge mureta! Eile käivitati uus kohtingurakendus DonaldDaters, mida on võimalik alla laadida nii Andoridi kui ka Apple’i seadmetesse. Äpi eesmärk on aidata Trumpi toetajail kohtuda ja tutvuda liberaalide hukkamõistuvaba rakenduse kaudu.

«Paljude noorte Trumpi toetajate jaoks on liberaalide sallimatus muutnud kohtingutel käimise ja inimestega tutvumise pea võimatuks. Presidendi toetamine on saanud suhtluslõpetajaks, mitte jäämurdjaks,» ütles DonaldDatersi juht Emily Moreno.«Seepärast lõimegi uue rakenduse Trumpi toetajatele, et neil oleks võimalik inimestega tutvuda hirmuta poliitiliste teemade ees.»

Rakendus on sarnane Eestiski levinud Tinderiga ja pakub inimestele iga päev uusi partiisid sõltuvalt nende eelistustest. Äpi kasutajad saavad tasuta suhelda, kui mõlemad osapooled vastasega suhelda soovivad.

Seal on võimalik blokeerida ka kõik võimalikud liberaalidest «trollijad».

Teine kohtinguäpp Trumpi toetajatele, Trump Dating, sattus suurde skandaali, kui avastati, et selle reklaamnägu – Põhja-Carolina konservatiivist aktivist Barrett Riddleberger – oli süüdi mõistetud 15- aastasega seksuaalvahekord astumise ja akti filmimise eest.

Lisaks on veel kolmas kohtinguäpp TrumpSingles.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles