Blogi: Kontaveit jõudis Moskva turniiril veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: AFP7/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 21.) kohtub Moskvas toimuval kõrgetasemelises tenniseturniiril teises ringis prantslanna Kristina Mladenoviciga (WTA 42.). Avaseti võitis eestlanna 6:2, teine sett läks kiiresse lõppmängu, kuid sellegi suutis Kontaveit võita.

ENNE KOHTUMIST:

Kui Kontaveit alistas avaringis raskes kohtumises 17-aastase Venemaa talendi Anastassia Potapova (WTA 94.) 2:6, 6:3, 7:5, siis Mladenovic oli oma kohtumises tunduvalt kindla, olles 6:1, 6:3 parem venelannast Anna Kalinskajast (WTA 146.).

Mladenovic ja Kontaveit on varasemalt kohtunud kolmel korral, millest kaks mängu on pärit sellest hooajast. Senimaani on alati võitjana lahingust väljunud 22-aastane Kontaveit. 2012. aastal esimest korda kohtudes võitis Kontaveit prantslannat kolmandas setis.

Sel kevadel Stuttgardis peeti maha teinegi põnevuslahing, kui Kontaveit alistas Mladenovici maratonmängus 5:7, 7:6(3), 7:6(5). Kolmas omavaheline kohtumine leidis aset septembris Tokyos, kui Kontaveit võitis kohtumise kindlamalt 6:3, 7:6(5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles