Raplamaal tegutseb auto numbrimärkide varas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod autovabal päeval
Autod autovabal päeval Foto: Sille Annuk

Sel sügisel on politsei poole pöördunud 12 autoomanikku Kaeraperest, Raplast ja Alust, kelle autodel on numbrimärgid ära varastatud, kirjutab Raplamaa Sõnumid. 

«Numbrimärkide vargused on Raplamaal kestnud juba aastaid, põhiliselt sügisperioodil,» rääkis Rapla politseijaoskonna juht Janno Ruus. «Sellel aastal on sõidukilt numbrimärkide vargusega Raplamaal politsei poole pöördutud 12 korral. Kaheksa juhtumit on oktoobrist, kolm septembrist ja üks augustist. Vargusi on toime pandud Alus, Rapla linnas Nurme, Lepiku ja Jaama tänaval ning Kaereperes Kure ja Männiku tänaval.»

Ruusi sõnul ei ole politseil siiani õnnestunud koguda tõendeid, millest oleks abi teo toimepanija välja selgitamiseks. Numbreid varastav isik ei ole jäänud vahele ega kaamerate vaatevälja. Samuti ei ole Ruusi sõnul varastatud numbrimärkidega tanklates külmarveid tehtud.

Numbrimärkide vargused on toimunud juba 2015. aastast. Politsei sõnul on nende toimepanija ilmselt keegi haige inimene, kes kogub numbreid enda jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles