USAs mõisteti kuuvanuse tütre vägistajale 244-aastane vangistus (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patricio Medina.
Patricio Medina. Foto: Kuvatõmmis

USAs Texase osariigis mõisteti 27-aastasele Patricio Medinale 244-aastane vangistus amfetamiini mõju all olles ühekuuse tütre vägistamise eest, vahendab CBS.

Medina ründas oma imikust tütart 2014. aasta märtsis. Lisaks muudele vigastustele murdis mees lapsel ka 45 luud. Ta oli 38-päevase tütre seksuaalse kuritarvitamise hetkel amfetamiini mõju all.

Vandeadvokaadid mõistsid Medinale 80 aastat vangistust ja 10 000 dollarit trahvi lapse raskes seksuaalse ründamise eest, kaks 80-aastast vangistust ja 10 000- dollarilist trahvi lapse vigastamise eest ja kaks kaheaastast vangistust lapse ohustamise eest.

«Vandekohtunike otsus kindlustab, et ta ei kujuta sellele väikelapsele ja ülejäänud lastele järgnevad 80 aastat ohtu,» ütles kohtu esindaja väljastatud avalduses. Medina peab ära kandma kogu 80-aastase vangistuse lapse raske seksuaalse ründamise eest enne, kui tal lootust vabaneda on.

Lapse vigastused avastas arst, kes viienädalase tüdruku kohustuslikku tervisekontrolli läbi viis.

Medina oli ühe vanglainformaatori sõnul imiku ründamise amfetamiini mõju all olles ka üles tunnistanud.  Lapse ema Lisa Montoya tunnistas end süüdi lapse ohustamises.

Üks paariga mitteseotud pere adopteeris ohvri ja tema kaks õde-venda. Tüdruk on nüüdseks neljane ja tal läheb kohtu esindaja sõnul hästi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles