Adidas kutsub tagasi laste ujumisriided, mis võivad olla ohtlikud (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need on Adidase ujumisriided, mis võivad olla ohtlikud.
Need on Adidase ujumisriided, mis võivad olla ohtlikud. Foto: www.adidas.com

Spordirõivaste tootja Adidas hoiatas lastele disainitud ujumisriiete eest, mis võivad teatud tingimustel isegi ohtlikud olla. 

Adidase sõnul on oluline, et lapsed vanuses kuni 14 eluaastat lõpetaks koheselt Infitex 3-Stripe range ujumisriiete kasutamise. Ostetud riided saab tagastada kas Adidase poodidele või Adidase volitatud edasimüüjatele, kus need kinni makstakse, seisab firma kodulehel

Adidas on saanud viimasel ajal klientidelt kirju, et Infitex 3-Stripe range ujumisriietelt võib veega kokkupuutel lahti tulla Adidase kaubamärgina tuntud kolm triipu. Sõltumatu uurimine on näidanud, et eemaldunud element võib halvimal juhul lastele viga teha, näiteks neid kägistada. Seni pole ühtegi taolist õnnestujuhtumit aga veel teada.

Infitex 3-Stripe range ujumisriiete müük on Adidase kodulehe ja firma poodide kaudu praeguseks peatatud. Lisaks on Adidas informeerinud edasimüüjaid, et nemadki toote müügi koheselt lõpetaks.

Konkreetse seeria ujumisriideid müüdi 2017 ja 2018. aasta kollektsioonides. Rõivad võivad olla väga erinevates värvikombinatsioonides. Kas ja kui palju on Adidase probleemseid ujumisriideid Eestis müüdud, pole teada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles