Video: Käigukangi puudutanud lapsed panid Viru tänaval seisnud kaubiku liikuma

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Tallinnas Viru tänaval oleks võinud kaks päeva tagasi juhtuda raske õnnetus, kui kaubik, milles olid kaks väikest last, hakkas liikuma ning veeres jalakäijate suunas.

Teisipäeval märkas vanalinnas patrullinud politseinik kaubikut kohas, kus see olla ei tohiks, täpsemalt Viru tänaval jalakäijate alas. Kontrollimise hetkel hakkas auto aga liikuma ning selle kõrvale jooksnud naine andis märku, et midagi on valesti.

Politseinik järgnes sõidukile ning tänu abivalmis inimestele suudeti auto liikumine peatada. Pärast peatamist selgus, et sõidukis olid seitsme- ja nelja-aastane laps, kes olid kaubiku kogemata veerema pannud.

«Täname veelkord inimesi, kelle abil suudeti ära hoida halbade tagajärgedega õnnetus. Autost väljudes tuleb veenduda, et see on turvaliselt pargitud ega muutu ohtlikuks teistele inimestele,» rõhutas Põhja prefektuur sotsiaalmeedias.

«Tegemist oli kaubikuga, kus lisaks juhile on ees veel kaks kohta. Juhiga vesteldes selgus, et ta oli sõidukist lahkudes jätnud käigu sisse aga ilmselt oli kumbki lastest läinud vastu käigukangi. Sõidukijuht oli loomulikult ehmatanud ning tema vesteldi, selleks, et tulevikus enam selliseid olukordi ei juhtuks,» ütles Põhja prefektuuri valvebüroo välijuht Tõnu Janter.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles