Video: Vene rikkurite lapsed loopisid autost tänavale rahapatakaid (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bentley.
Bentley. Foto: MAXIM ZMEJEV / Reuters / Scanpix

Sotsiaalmeedias ilmunud videos loobivad noorukid luksusautodest Peterburi tänavatele rahapatakaid. Juhtumiga seoses algatati juurdlus kahe Vene ärimehe suhtes.

Üle miljoni vaatamise kogunud Instagrami videos teatab musta näokattega mees Bentley tagaistmel, et raha on väärtusetu ja loobib aknast rahapataka tänavale.

«Minu käes on 50 000 rubla. See on Peterburis keskmine kuupalk. Kas see on põhjus, miks te kõik orjate? Mul on teist kahju,» teatab mees Instagrami lehel «Rich Russian Kids».

Videost kuuleb, kuidas ostukeskuse ees esinevad tänavamuusikud hüüavad: «Vaata, ta pillub raha!» Pole teada, kas videos kujutatud rahatähed on autentsed.

Teises videos kujutatakse sohvriga Range Roverit, mille tagaistmelt noor naine rahatähti tänavale viskab.

Kohalik liikluspolitseinik palus ametivõimudel alustada juurdlust võimalike rikkumiste osas.

«Kuna ükski seadus ei keela raha loopida, võib alati uurida liikluseeskirjade rikkumist,» märkis allikas väljaandele Fontanka.

Juurdluse käigus selgitati välja, et videotes nähtud Bentley Mulsanne ja Range Rover kuuluvad kahele kohalikule ärimehele, kellele tehti tahatrahv ühissõidukite liikumise takistamise eest.

Üks trahvitutest, Alexander Aristarhov, lausus, et rentis sõiduki video salvestamiseks tundmatuks jäänud isikule.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles