Kevin Alliku nädalavahetus oli karikarohke

, Facebooki lehe «Veoautokrossi ajalugu» haldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raassilla rajal peetud Tarvastu ja Lõuna-Eesti autokrossikarikasarja kuuendal etapil oli edukaim viljandlane Kevin Allik. Tema pälvis noorte sprindi arvestuses ka mõlema sarja võidu.
Raassilla rajal peetud Tarvastu ja Lõuna-Eesti autokrossikarikasarja kuuendal etapil oli edukaim viljandlane Kevin Allik. Tema pälvis noorte sprindi arvestuses ka mõlema sarja võidu. Foto: Kalle Allik

Läinud laupäeval sõideti Raassilla rajal Tarvastu autokrossikarikasarja viimane, kuues etapp, mis oli ühtlasi Lõuna-Eesti karikasarja kuues etapp. Edukaima viljandlasena pälvis Kevin Allik noorte sprindi arvestuses mõlemas sarjas võidu.

Lõuna-Eesti karikasarja kuulusid ka kaks Piiroja karikasarja osavõistlust ja üks osavõistlus sõideti Misso rajal.

Tänavu viimast hooaega noorteklassis võistelnud Kevin Allik võitis noorte sprindi arvestuses lisaks Tarvastu ja Lõuna-Eesti sarja esikohale ka Piiroja sarja kolmanda koha. Rahvakrossi arvestuses oli ta nii Tarvastu kui Lõuna-Eesti sarjas teine ning Piiroja sarjas kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles