Maltalaste Bolti-avantüür lõppes pettumusega

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt avas Austraalias väravatearve
Usain Bolt avas Austraalias väravatearve Foto: PETER PARKS / AFP

Usain Bolt oli viimastel päevadel tugevalt seotud ühe Euroopa klubiga, kelle eesmärgiks oli pääseda Meistrite liigasse. Nüüd selgus, et läbirääkimistest asi siiski kaugemale ei jõudnud.

Nimelt oli olümpiavõitjast sprinterit oma meeskonda soovimas Malta meisterklubi Valletta. 32-aastane Bolt on hetkel mängimas Austraalia meeskonnas Central Coast Mariners. Kuigi lepingut talle Austraalia meeskonnas veel pakutud ei ole, polnud Bolt ka Valletta lepingust huvitatud.

«Usain ei soovinud jätkata Malta meeskonnaga läbirääkimisi. Bolti vastu tuntakse üle maailma väga suurt huvi ning ta on jalgpallurina tahetud. Meile laekub pidevalt sarnaseid pakkumisi Malta meeskonna omale,» rääkis Bolti agent Ricky Simms BBC-le.

Valletta meeskonda eestkõneleja Ghasston Slimen jäi antud puhul samuti rahulikuks: «Soovime Boltile edaspidiseks palju edu ja loodame, et ta saab jalgpallurina edukaks. Valletta meeskonna pakkumine jääb alatiseks lauale.»

Austraalia meedia väitel on aga Bolt suurima tõenäosusega jäämas mängima Austraaliasse, kus talle on pakkumisi laekunud mitmelt kõrgliiga meeskonnalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles