Vaata, kes valiti muusikali «Oliver Twist» mängima

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans-Martti Mägar ja Paul Samuel Vihmar.
Hans-Martti Mägar ja Paul Samuel Vihmar. Foto: Endla

Möödunud nädalavahetusel, 13.-14. oktoobril toimus Endla Teatris casting, mille käigus valiti kevadel esietenduvasse uhiuude muusikali «Oliver Twist» kaks nimiosatäitjat ja 15 röövlikamba liiget/vaestemaja last. Oliver Twisti mängivad Hans-Martti Mägar ja Paul Samuel Vihmar.

Röövlikampa pääsesid 15 andekat 9-13aastast poissi nii Pärnust, Pärnumaalt kui Tallinnast. Žüriisse kuulusid lavastaja Peep Maasik, muusikali helilooja Jarek Kasar ning koreograaf Rauno Zubko.

Eelkatsetele tuli 39 poissi, kellest 24 paluti pühapäevasele castingule. Kui laupäeval esineti žüriile ettevalmistatud materjaliga, siis pühapäeval kohtusid poisid lauluõpetaja Elo Kesküla ning koreograafide Rauno Zubko ja Siim Praatsiga, kes viisid läbi töötoad. Seitse Oliver Twisti kandidaati töötasid koos näitleja Fatme Helge Leevaldi ja lavastaja Peep Maasikuga ka muusikali näidisstseeni kallal.

Endla Teatri muusikal «Oliver Twist» esietendub 9. märtsil 2019 Endla Teatris. Muusikali lavastaja ja libretist on Peep Maasik, helilooja Jarek Kasar, laulusõnade autorid Jarek Kasar ja Olavi Ruitlane, kunstnik Rosita Raud ning koreograaf Rauno Zubko. Mängivad Hans-Martti Mägar või Paul Samuel Vihmar, Jüri Vlassov, Silver Kaljula (Must Kast), Meelis Rämmeld, Ott Raidmets, Priit Loog, Carmen Mikiver, Tambet Seling, Lauri Kink, Nils Mattias Steinberg, Ireen Kennik, Fatme Helge Leevald, Carita Vaikjärv jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles