Hämmastav Kaire Vilgats avaldab salenemise saladuse

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

"Alguses plaanisin seda lihtsalt proovida ja võibolla vabaneda mõnest lisakilost. Asja sees olles sain aru, kui kerge see on ja sattusin sõltuvusse," jutustab laulja ja näitleja Kaire Vilgats, kes vabanes lühikese ajaga 10 liigsest kilost. Loe intervjuud et saada teada, kus kontrollida tasuta oma võimalusi saleneda ja kust saada toitumisspetsialisti konsultatsiooni.

Millised on olnud Teie varasemad kogemused kaalu langetamisel?

  • Olingi oma viimasest kaalutõusust masendunud. Varem proovisin peaaegu kõiki kaalulangetusmeetodeid peale kahjulike ning ohtlike tablettide ja operatsiooni. Artisti ja emana on mulle tähtis, et peale tervise oleks ka mu füüsiline vorm hea.

Miks otsustasite kaalu langetamisele uue võimaluse anda?

  • Ma tahtsin lõpuks leida meetodi, mis garanteerib tulemusi ega too langetatud kaalu uuesti tagasi.

Kuidas läks? Kas dieeti oli lihtne jälgida?

  • Dieediga läks iseenesest lihtsalt. Toiduvalmistamine võttis reeglina vähe aega. Jälgisin oma personaalset toitumiskava ja valmistasin toidukordi ette. Mul õnnestus süüa maitsvat ja tervislikku toitu isegi tiheda päevakava korral. Samas on mul paar korda ette tulnud ka olukordi, kus ei saagi just neid toite valmistada, mida vaja. Sellistel juhtudel andis toitumisnõustaja mulle täpsed soovitused. Nii on väga lihtne.

Eriti meeldis mulle esimese (või teise, ei mäleta täpselt) päeva hommikusöök, milleks olid riisigaletid pähklivõi ja banaaniga. Need on väga maitsvad ja tundus uskumatu, et kaalu on võimalik langetada nii maitsva toiduga.

Vajuta siia – StockholmHealth.com – ning võta kaalus tervislikult!

Foto: Stockholmhealth.com

Millal märkasite esimesi tulemusi?

  • Kuna kaalusin ennast iga päev, siis tulemused olid juba esimesel õhtul näha.

Milliseid üleüldisi muutusi panid tähele peale Stockholm Dieti kasutamist?

  • Riided istuvad paremini seljas ja jaksan nüüd ka rohkem sportida. Olengi seoses Stockholm Dietiga pööranud rohkem tähelepanu ka spordile. Komplimente olen palju saanud ja hulga pöidlahoidjaid. Alguses plaanisin seda lihtsalt proovida ja võibolla vabaneda mõnest lisakilost. Asja sees olles sain aru, kui kerge see on ja sattusin sõltuvusse. Tänaseks olen vabanenud kümnest lisakilost väga lühikese ajaga ja ma ei plaani veel lõpetada.

Millise soovituse annaksite teistele inimestele, kes plaanivad kaalu langetada?

  • Usun, et mõistlik on hoida oma eesmärki meeles: miks sa soovid seda teha. Kujutlege oma välimust, kui olete oma esimese või ka lõppeesmärgi täitnud. Ärge oodake ideaalset aega – alustage kohe ja õige pea näete ka tulemusi.

Vajuta siia – StockholmHealth.com – ning võta kaalus tervislikult!

StockholmHealth.com pakub – vabane ülekaalust ilma trennide ja nälgimiseta. Seejuures täna saab iga veebilehe külastaja tasuta testitulemused ja salenemisspetsialisti konsultatsiooni.

Copy
Tagasi üles