Lionel Messi sai vigastada

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi sai mängus Sevillaga vigastada.
Lionel Messi sai mängus Sevillaga vigastada. Foto: Albert Gea / Reuters / Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliiga üheksanda vooru kohtumises Sevilla vastu sai vigastada FC Barcelona meeskonna liider Lionel Messi, kes vahetati mängu 17. minutil välja.

Enne seda 12. minutil Barcelona 2:0 juhtvärava löönud Messi maandus võitluses Sevilla poolkaitsja Franco Vazqueziga õnnetult paremale käele. Esmalt tohterdati silmnähtavalt suurtes valudes olnud Messit platsi kõrval, aga lootus, et argentiinlane saab väljakule naasta, ei täitunud. Tema asemel tuli platsile Ousmane Dembele.

Barcelona teatas kohtumise järel, et argentiinlase paremas kodarluus on mõra. Vigastuspausi pikkuseks ennustatakse kolm nädalat.

Vaatamata Messi väljalangemisele suutis Barcelona mängu 4:2 võita (2. Philippe Coutinho, 12. Lionel Messi, 63. pen Luis Suarez, 88. Ivan Rakitic - 79. Pablo Sarabia, 90+1. Luis Muriel), millega lõpetati neljamänguline võidupõud tõusti La Liga liidriks. Suurepärase partii tegi Barcelona väravavaht Marc-Andre ter Stegen.

Tabelitipp pärast laupäevaseid mänge:

  1. FC Barcelona 18 punkti (9 mängust)
  2. Alaves 17 (9)
  3. Sevilla 16 (9)
  4. Madridi Atletico 16 (9)
  5. Madridi Real 14 (9)
  6. Espanyol 14 (8)

Barcelonat ootavad järgmisel nädalal kaks väga tähtsat kohtumist, kui kolmapäeval võõrustatakse Meistrite liigas Milano Interit ja pühapäeval Hispaania kõrgliias Madridi Reali.

Lionel Messi lahkus areenilt olukorras, kus tema parem käsi oli tugevalt ja paksult sidemes. Barcelona peatreener Ernesto Valverde peab ilmselt arvestama, et järgmistes mängudes ta argentiinlast kasutada ei saa.
Lionel Messi lahkus areenilt olukorras, kus tema parem käsi oli tugevalt ja paksult sidemes. Barcelona peatreener Ernesto Valverde peab ilmselt arvestama, et järgmistes mängudes ta argentiinlast kasutada ei saa. Foto: Alberto Estevez / EPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles