USA politseinik vägistas kontrolliks kinni peetud naise (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägistamises kahtlustatav politsenik Ryan Macklin.
Vägistamises kahtlustatav politsenik Ryan Macklin. Foto: Twitter/Twitter

USA Marylandi osariigis vahistati politseinik, kes süüdistuse kohaselt pidas kontrolliks kinni autoroolis olnud naise ja vägistas ta.

Politsenik Ryan Macklin kõrvaldati töölt ja vahistati nädala aluses süüdistatuna vägistamises, perverssetes tegevustes ja kallaletungis.

Nendes kuritegudes süüdistab teda naine, kelle sõnul pidas Macklin kinni tema auto, katsus naise rinda ja palus tal seejärel autoga ühe kaupluse taha sõita. Seal sundis politsenik naist tegema oraalseksi ja väljendas soovi naisega suguühtesse astuda.

Vahejuhtumi peatas naise poolt sündmuspaika kutsutud pealtnägija. Politseinik naases oma auto juurde ja lahkus sündmuskohalt, ent pealtnägija ütluste ning turvakaamerate jäädvustuste põhjal esitati mehele süüdistus.

Marylandi politsei kinnitas, et Macklin oli vahejuhtumi toimumise ajal töökohustusi täitmas, kandis ametivormi ja sõitis politseiautoga. 

«Süüdistused politseiniku vastu on väga murettekitavad,» ütles kohalik politseiülem Hank Stawinski. «Politseinikud annavad vande teisi kaitsta, mitte oma võimu väärkasutades kedagi ohvriks teha.» 

Macklin on hinnatud politsenik, keda aastal 2014 pärjati kahel korral kuu parima töötaja tiitliga.

Stawinski sõnul võib juhtumiga seotud olla teisigi inimesi ja antud kahtlust uuritakse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles