Postimees TV: Ibrahimovici ja Rooney väravatesadu vallutab Ameerikat

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Zlatan Ibrahimovic jätkab USA jalgpalliliigas MLS mehetegude tegemist. Eile aitas ta koduklubi Los Angeles Galaxy 3:1 võidule Minnesota Unitedi üle, lüües viiendat mängu järjest värava.

Sel hooajal on Ibrahimovic skoorinud juba 22 korda. Viies järjestikus mängus värava löönud endine Rootsi koondise ründaja tõusis ühele pulgale Roy Lassiteriga, kes oli seni ainus jalgpallur, kes MLSis sellise saavutusega hakkama oli saanud. Järgmisel nädalavahetusel on Los Angeles Galaxyl võimalik kindlustada endale koht MLSi play-offis.

Eile sai sellega hakkama Wayne Rooney koduklubi DC United, kes alistas 3:1 New York City. Rooney lõi selles mängus kaks väravat. Hooaega 14 mängust vaid kahe võiduga alustanud DC United pole viimase üheksa mängu jooksul kaotanud kordagi. Viimasest viiest mängust on võetud aga võidupunktid. Tegu on esimese korraga klubi ajaloos, mil pääseti play-offi.

DC Unitedi edu võtmeks ongi olnud Rooney, kes on MLSis löönud 19 mänguga 12 väravat ning andnud seitse väravasöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles