Riigigümnaasiumiga rõõmsalt edasi!

Triin Varek
, Rakvere abilinnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Varek.
Triin Varek. Foto: Erakogu

Samal teemal: Kelly Konetski-Ramuli “Üks otsus tehtud, nüüd läheb raskeks” 18. oktoobri Virumaa Teatajas

Mul on hea meel, et Rakvere volikogu hariduskomisjoni liige Kelly Konetski-Ramul põhikoolivõrgu korrastamise teema avas, ja nõustun temaga mitmes küsimuses. Ka mina olen Rakvere gümnaasiumi vilistlane ja ei kurvasta, et Alar Kotli maja jääb linnale ning hiljemalt 2022. aasta sügisest õpivad seal põhikooliõpilased. Hoonest olulisem on aga vaieldamatult õppetöö sisu.

Tänapäevane õpikäsitlus ja kaasav haridus dikteerivad muutuste vajalikkuse. Praegused koolihooned on justkui heas seisukorras, kuid meil jagub vähe ruumi hariduslike erivajadustega õpilastele, kellel on sageli tarvis rahulikumat keskkonda, väiksemaid ja hubasemaid klassiruume. Oleme hariduse peaspetsialisti ja Rakvere linna koolijuhtidega põhikoolivõrgu korrastamise küsimusega tegelenud, kuid lahenduste väljapakkumisest otsuste tegemiseni läheb aega, sest riigilt ei ole riigigümnaasiumi kohta tulnud lepingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles