Ministeerium pani Eesti Looduse hankesse

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Looduse peatoimetaja Toomas Kukk tegi oma igapäevatöös üürikese puhkepausi ja tuli pildistamiseks õue värsket õhku hingama.
Eesti Looduse peatoimetaja Toomas Kukk tegi oma igapäevatöös üürikese puhkepausi ja tuli pildistamiseks õue värsket õhku hingama. Foto: Margus Ansu

Eesti Looduse toimetus, mis asub Baeri majas Tartus, valmistab ette novembrinumbrit. Aastal 1933 esimest korda ilmunud teadusliku taustaga ajakirja on aastast 2001 üllitanud keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) toetusel MTÜ Loodusajakiri, kuid nüüd, 18. oktoobril kuulutati ajakirja väljaandmiseks esimest korda välja riigihange.

Riigiabi reeglid

Keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt põhjendas muutust – korraldada Eesti Looduse väljaandmiseks riigihange – Euroopa Liidus kehtivate riigiabi reeglitega. Selles on neli peamist tunnust, mille ühekorraga ilmnemisel loetakse rahastus riigiabiks: riik annab abi, riik annab valikulist abi, keegi saab sellega majandusliku eelise ja abi andmine võib kahjustada konkurentsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles