Galerii: Eesti Kontserdi nõukogu asus arutama Randjärve küsimust (6)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva hommikul koguneb Eesti Kontserdi nõukogu, et muu hulgas arutada ka uueks juhiks valitud Laine Randjärve ametisse astumisega seonduvaid küsimusi.

Nõukogu kogunes hommikul kell 9. Nõukogu liikme Tea Varraku sõnul võib kohtumine kesta paar kuni kolm tundi. Varrak lisas, et enne kolmapäeva lõunat ei ole ta kindlasti valmis kommentaare jagama. «Las nõukogu teeb oma tööd.»

Kui seni oli teada, et Laine Randjärv asub Eesti Kontserdi juhina tööle pärast riigikogu koosseisu ametiaja lõppemist, siis nüüd on selgunud, et sihtasutuse nõukogule see ei sobi, kirjutas Postimees eelmisel nädalal. Randjärve ootaks riigikogu selle koosseisu ametiaja lõppedes 20 888 euro suurune hüvitis. Kui tema volitused lõppeksid riigiametisse asumise tõttu, jääks ta hüvitisest ilma.

Eesti Kontserdi uus juht peaks ametlikult ametisse asuma 1. veebruarist. Randjärv sooviks uuel kohal alustada aga kaks kuud hiljem, aprilli alguses.

Nõukogu esimees Indrek Laul ütles Postimehele eelmisel kolmapäeval, et läbirääkimised Laine Randjärvega tema tööle asumise tingimuste osas on pooleli ja oluline tingimus on seejuures ka uue juhi tööle asumise aeg. «Anname kõigist edasistest arengustest ajakirjandusele ametlikult ja esimesel võimalusel teada ühtselt ja kogu nõukogu nimel,» lisas Laul.

Ka Randjärv ise kinnitas vaid, et läbirääkimised käivad. «Ma olen valmis tööle asuma nõukogu poolt soovitud ajal,» sõnas ta. «Läbirääkimiste protsessi kestel ma kokkuleppel nõukoguga rohkem kommentaare ei anna.»

Sihtasutuse Eesti Kontsert nõukogusse kuuluvad esimees Indrek Laul, Margus Pärtlas, Tea Varrak, Marika Tuusis ja Madli-Liis Parts. Eesti Kontserdi praeguse juhatuse liikme Jüri Leiteni ametiaeg lõppeb tuleva aasta algul ning uueks ametiajaks ta ei kandideerinud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles