Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub Pae kandi tuleviku üle arutlema

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pae promenaad.
Pae promenaad. Foto: Kuvatõmmis

Homme, 25. oktoobril kell 18 toimub Pae asumi elanike ja Lasnamäe linnaosavalitsuse esindajate kohtumine, kus tutvustatakse tulevase Pae promenaadi projekti.

Järjekordsel  kohtumisel Lasnamäe elanikega räägivad linnaosa spetsialistid ehitusplaanidest Pae tänava piirkonnas ning ühtlasi tutvustavad olemasoleva jalakäijate ala rekonstrueerimisprojekti, mis ühendab Pae turu Smuuli tänavaga. Kokku saamisel osalevad ka mupo esindajad, kellele kohalviibijad saavad esitada küsimusi avaliku korra tagamise kohta.

«Sarnane kohtumine elanikega toimub juba neljandat korda ja osavõtjate arv näitab, et otsene suhtlemine linnaosa  valitsuse töötajatega ja ühine arutelu konkreetse asumi probleemide üle on vajalik,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva. Linnaosavanem lisas, et linnaosavalitsus jätkab kindlasti sarnaste üritustega ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles