Telia tegi julge sammu ja tõi turule interneti Päevapaketid üle maailma

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Telia pakub sellest nädalast ainsa kohaliku operaatorina mobiilse interneti Päevapakette üle terve maailma, mis muudab reisimise veelgi soodsamaks ja muretumaks, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Telia Eesti rändlusteenuse juhi Helve Rammul sõnul saab Päevapakette kasutada enam kui 100 maailma riigis ning pakettide hinnad algavad 6 eurost. Samas tuli uute pakettide nimel teha ka ohverdusi.

„Uute Päevapakettide kehtestamine eeldas ajutiselt teatud välisoperaatoritega internetiteenuse peatamist, kuniks nad uuendavad Telia klientidele kehtivat internetipakkumist. Uuenduse puhul on kindlaks võitjaks aga tarbija, sest enam ei ole ohtu sattuda kallisse võrku ja saada üllatusarve. Näiteks Kataris saame tänu uuele koostööle pakkuda Päevapaketti, mis pakub 9 euro eest 100MB mahtu. Samas pidime sulgema mobiilse interneti teenuse ühe operaatoriga, kes küsib sama tasu 1MB eest. Seega võib öelda, et tegu on sajakordse võiduga Telia kliendi kasuks,“ selgitas Rammul.

Tema kinnitusel käivad hetkel soodsamate hindade nimel läbirääkimised erinevate operaatoritega ning loodetavasti on peagi avatud mõistliku hinnaga internetiteenus ka nendes võrkudes, mis hetkel on Telia klientide jaoks suletud. Kõnesid ja sõnumite saatmist see muudatus ei puuduta.

Teise olulise uuendusena ei pea uute pakettide puhul keegi enam „pimesi“ internetti kasutama, sest kõikjal reisides on asendamatuks abimeheks Minu Telia äpp. „Minu Telia äpp annab kiire ülevaate sellest, kui palju on reisil viibides kulunud internetimahtu, kaua kasutusel olev Päeva- või Nädalapakett veel kehtib ning kui suur on jooksev arve. Seega on tegu igati kasuliku reisiäpiga, mis tasub endale enne reisile minekut alla laadida,“ nentis Rammul.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles