Konstantin Pätsi pojapojapoeg kandideerib Isamaa nimekirjas riigikokku (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Päts liitus Isamaaga
Madis Päts liitus Isamaaga Foto: Erakond Isamaa

Tunnustatud vandeadvokaat ja president Konstantin Pätsi järeltulija Madis Päts kandideerib Isamaa nimekirjas kevadistel valimistel riigikokku.

«Peame Eestit igapäevaselt ikka ja jälle uuesti looma. Selles töös on olulisel kohal meie esinduskogud, millede senine marginaliseerumine ei tohi jätkuda. Võimu kujundamine peab toimuma riigikogus ja kohalikes volikogudes, mitte täitevvõimu poolt. See eeldab senisest suuremat professionaalsust poliitikutelt ja erakondadelt,» ütles Madis Päts.

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder hindas väga kõrgelt tunnustatud advokaadi otsust liituda Isamaa meeskonnaga.

«Madis Päts on meiega juba pikemat aega koostööd teinud ja väga teretulnud meie hulka. Isamaa on seisnud kõhklusteta Eesti Vabariigi vaimse ja õigusliku järjepidevuse, õigusiigi ning kaasaegse demokraatliku riigi- ja ühiskonnakorralduse eest,» ütles Helir-Valdor Seeder.

Madis Päts tegutseb vandeadvokaadi ja partnerina advokaadibüroos Luberg ja Päts. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ja täiendanud ennast Helsingi ning Edinburghi ülikoolides. Ühiskondlikus elus osaleb Madis Päts Eesti Advokatuuri juhatuse liikme, Tallinna Reaalkooli ja Tallinna Kesklinna Põhikooli hoolekogude ning Pirita linnaosakogu liikmena. Talle on antud leitnandi sõjaväeline auaste. Tema vanavanaisa oli president Konstantin Päts.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles