McGregorile ja Nurmagomedovile määrati uus võistluskeeld

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor.
Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor. Foto: Harry How / AFP

Nevada osariigi spordikomisjon otsustas pikendada vabavõitlejate Conor McGregori ja Habib Nurmagomedovi võistluskeeldu.

Esialgu oli mõlemale mehele määratud 15. oktoobrini kehtiv võistluskeeld, kuid Nevada spordikomisjon otsustas ühehäälselt, et võistluskeeldu pikendatakse nii kauaks, kuni asi lahenduse saab.

Lisaks otsustas komisjon maksta ära pool Nurmagomedovile ette nähtud palgast ehk miljon dollarit. Teine miljon on külmutatud vähemalt kuni detsembris toimuva distsiplinaaristungini, kuhu on oodatud mõlemad võitlejad.

Ühtlasi andis komisjon teada, et oleks pidanud kinni hoidma ka McGregorile mõeldud rahasummat. «Kui meil oleks olemas olnud videod, mis meil praegu on, oleksime ka tema raha vähemalt ajutiselt külmutanud,» ütles komisjoni esimees Anthony Marnell lll.

Nurmagomedov alistas 7. oktoobril toimunud tiitlimatšis McGregori, kuid hüppas seejärel üle aia ning tormas kallale iirlase tiimiliikmele. Sealt algas suur massikaklus, mille tagajärjel vahistati kolm inimest. Kuna McGregor süüdistust ei esitanud, lasti esialgu vahistatud mehed vabadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles