Tallinnast huvitavama video teinud noored pääsevad õhupallilennule

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Tallinna Raekoja platsilt novembri alguses esmakordselt startiva kuumaõhupalli lennule saavad koha kaks koolinoort, kes nädala lõpuks teevad kodulinnast huvitavama video.

«Kutsume Tallinna koolinoori kasutama vaheajast jäänud päevi muuhulgas selleks, et võtta osa ühest ägedast projektist, mille võitjad saavad erakordse auhinna ja ajaloolise hetke osaliseks,» ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet. «Minu teada ei ole kunagi varem tõusnud Raekoja platsilt õhku kuumaõhupall, kuid novembri alguses saab see teoks. Lennule pääsevad ka meie projekti kaks parimat.»

Kesklinna valitsus tegi koolivaheaja eel vanemate klasside õpilastele üleskutse filmida kuni minuti pikkune Tallinna tutvustava klipp, mis oma atraktiivsusega meelitaks noori välismaalasi meie linna külastama. Klipp tuleb laadida 28. oktoobriks Instagrami kontole, lisades #avastatallinn, või Kesklinna valitsuse Facebooki lehele. Kõik tähtajaks laekunud videod osalevadki eelnimetatud erakordse auhinnaga konkursil. Kuumaõhupalli lennule Tallinna kohal saavad koha ka kahe huvitavama videoklipi autorid.

Konkursist saavad osa võtta vähemalt 15-aastased Tallinna koolinoored. Preemialennule pääsemiseks on alaealistel vaja vanemate kirjalikku nõusolekut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles