Svitolina langetas WTA finaalturniiril konkurentsist tiitlikaitsja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Svitolina
Elina Svitolina Foto: Paul Miller / ZUMAPRESS.com

Singapuris toimuval WTA finaalturniiril selgitasid tiitlikaitsja Caroline Wozniacki ja Elina Svitolina välja teise poolfinalisti.

Svitolina oli seni oma alagrupis kõik mängud võitnud ning vajas tänases kohtumises Wozniacki vastu võitu või vähemalt ühe seti võitmist, et alagrupist edasi pääseda. Wozniacki vajas edasipääsuks kindlasti võitu kahes setis.

Kaks tundi ja 35 minutit kestnud mängust väljus lõpuks võitjana suurepärast turniiri tegev Svitolina, kes alistas Wozniaki 5:7, 7:5, 6:3. Pärast taanlanna poolt võidetud avasetti läks mäng eriti põnevaks, kuna Wozniaki vajas nüüd setivõitu, et edasi pääseda.

Wozniacki jaoks otsustavas teises setis suutis taanlanna saavutada murdega 2:1 edu, aga Svitolina murdis koheselt ka vastu ja nii jätkati 2:2 viigiseisult. Pärast seda nähti tõeliselt suurepärast tennist ning seitse järgmist geimi kuulusid kõik servijale - nii oli Svitolina kohtumist 6:5 juhtimas. Siis ei suutnud Wozniaki oma servigeimis aga enam Svitolinast üle olla ja ukrainlanna kustutas geimivõiduga ühtlasi ka Wozniacki lootused tiitlit kaitsta.

Varasemalt oli turniiril poolfinaalkoha taganud Tšehhi tennisist Karolina Pliškova, kes alistas  6:3, 6:4 Petra Kvitova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles