Facebookis tegutseva EKRE sõprade klubi seinale laekus sadakond kommentaari, mis puudutasid 9. oktoobril Tartu Postimehes ilmunud Rita Holmi kirjutist. Ehkki autor on enda sõnul saanud inimestega otse rääkides kirjutatule palju positiivset vastukaja, ei hakka kõnealuses grupis silma ühtki sellist kommentaari, mis tema vaadet jagaks või kaitseks. Probleemi tuumaks on aga sihilikud solvangud ning labane sõim.
Facebookis tegutseva EKRE sõprade klubi seinale laekus sadakond kommentaari, mis puudutasid 9. oktoobril Tartu Postimehes ilmunud Rita Holmi kirjutist. Ehkki autor on enda sõnul saanud inimestega otse rääkides kirjutatule palju positiivset vastukaja, ei hakka kõnealuses grupis silma ühtki sellist kommentaari, mis tema vaadet jagaks või kaitseks. Probleemi tuumaks on aga sihilikud solvangud ning labane sõim. Foto: Artur Kuus

«Loll eit», «Täiesti tavaline perverdist pedofiil on see naine», «Kepinäljas lehm», «See Rita ei ole pedagoog, vaid pedekook», «Kasvata oma lapsi nagu tahad, aga teiste omi ära puutu, värdjas», «Selle peletise eest põgenevad kõik mehed padrikusse», «See eit on eri arengupeetusega».

EKRE taustaga poolavalikus kommentaariruumis lokkab solvamiskultuur, aga keegi ei paista vastutavat selle sihiteadliku piiramise eest.

Kommentaarid (26)
Copy