Eesti emade lõbusad lood lastest ja seksleludest: vibreerivast vistriku-eemaldajast õhupall Whitneyni

Heidi Ruul
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Arne Trautmann/Scanpix

Seks on loomulik elu osa ning ideaalis ei muutu see oluliselt ka pärast seda, kui perekonda lapsed sünnivad. Küll aga muutub vanemate elu siis pisut värvilisemaks, sest nagu kõik teavad, meeldivad lastele üle kõige siin maailmas mänguasjad!

Kuid mõnikord võib juhtuda ka nii, et lapse kätte satub mänguasi, mis tegelikult hoopis emale-isale kuulub. Uurisimegi emadelt, kas ja milliseid lõbusaid seiku neil sellega seoses ette tulnud on.

Kaisa (31): «See pole küll minu endaga juhtunud, aga meenub selline lugu, kus laps sai enda kätte vibraatori ja läks ema käest küsima, millega tegemist on. Ema vastas selle peale, et see on patareide hoidja!»

Mai (27): «Minu eks kinkis mulle kunagi roosa vibraatori. Nagu igal korralikul asjal, pidi ka sellel nimi olema - ristisin selle Cherryks. Cherry polnud saladus, see ilutses mu elutoas sektsioonkapil ja kõigile nähtaval kohal. Nii mõnigi, kes külas käis, vaatas imestunud näoga! Kuna see seisis seal nagu mingi trofee, siis sai see suure huvi osaliseks. Lapse jaoks oli see ilmselt umbes sama põnev nagu selle kõrval seisnud lillepott.»

Kelli (32): «Minu elukaaslane kinkis oma sõbrale sünnipäevaks kumminaise. Nimeks sai ta Whitney. Whitneyga juhtus selline tore lugu, et ühel hommikul ärgates leidis nuku peremees oma lapse seda suurt «õhupalli» täis puhumast.»

Triin (36): «Minul pole midagi väga hullu siiani juhtunud, sest meie elamisest täiskasvanute mänguasju ei leia. Küll aga leidub meil libestit, millega meie armas 2-aastane terve seina kokku mäkerdada otsustas. Ise seisis hiljem seina vaadates tükk aega ja korrutas «Oioioioioiiiii…»»

Elo (34): «Käisime minu 7-aastase tütre ja 3-aastase sugulasega ükskord maal. Loomulikult suutsid lapsed külalislahke tädi voodist korraliku suurusega vibraatori leida ja otsustasid sellega siis mängima hakata. Ma ei teagi, kaua nad sellega ringi joosta jõudsid enne kui me seda märkasime. Aga meil oli nalja nabani, sest lapsed kasutasid seda oma mängus mõõgana!»

Kai (38): «Käisin mina nädala sees duši all ja võtsin ka oma treeningkuulid kaasa. Toimetasin ära, aga kuulid unustasin lavaruumi. Laupäeval oli saunapäev. Mehed läksid esimesena. Ei saa mainimata jätta, et lisaks minu onule ja mehe vennale oli külas veel mehe kaks sõpra. Mehe vend ja mu poeg jõudsid esimesena sauna. Mina just viisin snäkke lauale, kui poiss tuli, kuulid käes välja. Teised mehed ootasid minu ruumist lahkumist, et ennast lahti riietada. Mina näost üleni punane, mees käratas, kust sa need said? Mehe vend karjus saunast, et ta käskis poisil oma mänguasja saunast ära viia. Mina rabasin kuulid ja kõik naersid. Poja oli sel ajal neljane ja mehevend ilmselgelt väga kauge sellistest asjadest.»

Merle (34): «Minu 8-aastane tütar käis mu kapist lõngasid otsimas ja leidis selle käigus mu vibraatori üles. Pani tööle ja trampis siis sellega minu juurde, et emme, mis see on? Rabasin selle ta käest ja vastasin, et tegemist on vistrike väljatõmbajaga.»

Liisa (28): «Mul noorema venna klassivend tõi esimeses klassis suure roosa vibraatori kooli. Kooli!!! Oli matemaatikatunni ajal lauale tõstnud, ju ta ise ei teadnud, et mis see täpselt on. Väga piinlik ikka! Kusjuures, sama kutt tuli järgmisel kooliaastal kooli, kaasas patakas 50-euroseid, kilekotis. Jagas klassikaaslastele ja käristas puhvetis kõigile välja. Oli vanemate säästud leidnud. Asi tuli välja, kui üks lapsevanem tundis muret, et tema laps tõi poest kaheks pakki kummikomme ja väikse lego, aga ema teada oli tal tol päeval raha vaid 5 eurot.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles