Endine Iirimaa koondise ründaja tegi Bolti mänguoskused maatasa

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: PETER PARKS / AFP

Endine Iirimaa jalgpallikoondise ründaja Andy Keogh kritiseeris jamaikalase Usain Bolti mänguoskusi, sõnades, et endise kergejõustiklase esimene puude on kohutav.

Kaheksakordne olümpiavõitja Bolt on alates augustist treeninud Austraalia kõrgliigaklubis Central Coast Marinersis. Eelmisel nädalal pakuti talle ka profilepingut, ent kuna palganumber jamaikalast ei rahuldanud, jättis ta selle allkirjastamata.

Perth Glory jalgpalliklubis mängiva iirlase Keoghi sõnul pole aga Marinersi klubil mõtet Bolti jaoks raha leida, sest tema mänguoskused pole seda väärt. «Ta ei lööks siin läbi. Muidugi on tore, et liiga teenib tähelepanu, kuid minu jaoks pole see õige asi,» sõnas endine Wolvesi ja Millwalli mängija.

«Ta on näidanud veidikene potentsiaali, kuid kui keegi päriselt arvab, et ta on jalgpallis hea, siis see inimene ei tohiks vastavaid otsuseid vastu võtta,» jätkas Keogh.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles