PM Kataloonias. Tänak: nägime edusekundite nimel kõvasti vaeva

Karl Mihkel Eller, Salou
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: David Davies / PA Wire/PA Images

Kataloonia esimese täispika rallipäeva järel liidrikohta hoidev Ott Tänak sõnas reedese võistluspäeva järel, et pingutas edusekundite nimel kõvasti.

«Meil oli hea päev. Tundsin end pärastlõuna esimestel katsetel autos väga tugevalt. Teise katse keskel juhtus midagi, aga täpselt ei teagi mis. Igatahes saime sellest üle ja päeva lõpuks tegime korraliku tulemuse,» ütles Tänak, kes edestab seitsmendal kohal olevat Sebastien Ogier’d 39,4 sekundiga ja üheksandal kohal olevat Thierry Neuville’i 59,7 sekundiga.

Tänakule tuletati päeva lõpus meelde, et kui ralli lõppeks täna, oleks ta meistrivõistluste liider. Eestlast see jutt ei huvitanud: «Praegu olen ma meistrivõistlustel kolmas ning jooksev tabeliseis ei loe mitte midagi. Me surume väga kõvasti, et sellist kiirust näidata ning peame samamoodi suruma ka homme. Wales näitas, et mitte miski pole lõppenud enne finišijoont.»

Tänaku sõnul ootab rallisõitjaid homme ees justkui uus ralli, sest kruusa pealt kolitakse asfaldile. «Homme on vähe vihmasem päev. Aga kuniks kõigil on sarnased tingimused, ei tohiks midagi hullu olla,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles