Anvelt pole tänavu osalenud Brüsselis ühelgi ametlikul ministrite kohtumisel (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn.31.08.2018. 
Siseminister Andres Anvelt Postimehe otsesaates. Saatejuht Jelena Poverina. 

Andres Anvelt at Postimehe studio.
Foto: Erik Prozes/Eesti Meedia
Tallinn.31.08.2018. Siseminister Andres Anvelt Postimehe otsesaates. Saatejuht Jelena Poverina. Andres Anvelt at Postimehe studio. Foto: Erik Prozes/Eesti Meedia Foto: Erik Prozes / Postimees

«Aktuaalne kaamera» uuris valitsuse ministrite töölende Brüsselisse ja selgus, et sel aastal on ministrite huvi Brüsseli vastu võrreldes eelmise aastaga märgatavalt langenud. Siseminister Andres Anvelt pole tänavu osalenud ühelgi ametlikul ministrite kohtumisel.

«Kui on näha, et tegelikult seal ei tule tõsisemat poliitilist arutelu, vaid seisukohtade ettekandmine, siis ma arvan, et ministril on mõttetu sinna kohapeale sõita ja raisata ka oma aega. Päevad on niigi pingelised. EL-i eesistumise kogemus on niivõrd suur ja kui näen, et järgmisel korral võib minna poliitiliseks diskussiooniks, tuleb ka sinna sõita,» põhjendas minister.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles