Oslo lähedalt järsakust võidi leida kadunud eestlase surnukeha (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oslost mõnekümne kilomeetri kaugusel asuvast Lieri väikelinnast leiti arvatavasti eestlase surnukeha, kirjutab Drammens Tidende.

Mees leiti tänavu suvel surnuna Lieri läbiva Sørelvi jõe järsult kaldajäärakult, 50 meetri kauguselt maanteest. Drammen Live 24 portaali teatel oli oktoobri alguses selge vaid see, et surnud mees on eeldatavasti europiidset päritolu, 160 sentimeetrit pikk ning kandis jalatseid suurusega 38. Pärast juhtumi kajastamist meedias aga hakkas inimestelt vihjeid laekuma.

Nüüdseks on Norra kriminalistide ja Eesti politsei infovahetusest selgunud, et mees võib olla kadunud eestlane. Mees oli surnud juba kaua enne leidmist, kirjutas Norra rahvusringhäälingu (NRK) portaal ja avaldas politseifoto ülimalt lagunenud teksapükstest.

Laip leiti 26. juulil 35 meetri sügavusest järsakust, kus ta oli eelnevalt olnud mitmeid kuid. Seega oli lagunemisprotsess kestnud kaua ja DNA-profiili võtmise jaoks olid kõlbulikud vaid kaks hammast alumises lõualuus, selgitas Norra kriminaalpolitsei (Kripos) identifitseerimisgrupi juht Harald Skjønsfjell TV2-le.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles