Aivo Adamson leidis taas uue töö

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Adamson.
Aivo Adamson. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viimati Versobanka juhtinud Aivo Adamson leidis uue töö ÜROs, kus hakkab organisatsiooni arenguprogrammile digitaliseerimislahendusi pakkuma, kirjutab Äripäev.

Adamson alustas tööd ÜRO Arenguprogrammis, täna lendab ta New Yorki, kus organisatsiooni peakontor asub. Programmi värbajad rahapesuprobleemide tõttu sel kevadel päevapealt suletud Versobanki kohta Adamsonilt ei küsinud, kuid ta tunnistas, et kartis teema kerkimist.

«Oli hirm. Kui guugeldada ning tuleb välja, et pank on likvideeritud ja mina olin panga viimane juhatuse esimees, siis tekib hirm, kuidas seda interpreteeritakse,« rääkis Adamson. «Kirjutasin oma CVsse nii nagu asjad olid – minu ja teiste uute juhatuse liikmete tegevus ei viinud panga likvideerimiseni.»

Pärast Versobanki kinnipanekut end töötuna arvele võtnud Adamson hakkas juunis juhtima Alexela grupi nõukogu, mida vedas enne teda Alexela Groupi suuromanik Heiti Hääl.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles