PM Kataloonias. Tänak on leppinud, et jääb tiitlist ilma: ma ei usu, vaid ma tean seda!

Karl Mihkel Eller, Salou
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Walesi rallil
Ott Tänak Walesi rallil Foto: Red Bull Content Pool, TGR

Ott Tänak lõpetas ohtralt peavalu pakkunud Kataloonia ralli laupäevase päeva katsevõiduga, ent üldseis on nukker. Tänast päeva liidrikohalt alustanud Tänak on üldarvestuses kaheksandal kohal, kaotust tiimikaaslasele Jari-Matti Latvalale on kogunenud ligi minut. 

«Juhtunut on raske selgitada. Lihtsalt nii ongi. Peame olukorraga leppima ja võtma vastu, mis elul meile pakkuda on,» rääkis ta WRC All TV eetris. 

Tänaku valusaim hetk oli 10. kiiruskatsel, kui vihmarehvidega kiirelt sõitnud eestlase Toyotal purunes rehv. Rehvivahetusele kogunes omajagu aega, ent Toyota tiim andis mõista, et veljes oli väike mõra. «Tundub nii jah,» vastas Tänak Eesti ajakirjanikele napisõnaliselt. «Kahju, et selline asi juhtus, aga ju see pidi juhtuma.»

WRC TV eetris teatas eestlane, et võitlus MM-tiitlile on tema jaoks lõppenud. «Ütleme nii, et ma ei usu seda, ma tean seda. Ma ei soovi kunagi oma konkurentidele midagi halba, nad on teinud head tööd ning see on olnud aus lahing.»

Mis on rallimehe homne plaan? «Sõidame need katsed läbi, vaatame, mis saab,» lisas ta. 

Thierry Neuville ei usu aga, et Tänaku lootused on maha maetud. «Ralli pole veel läbi,» rõhutas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles