PM Kataloonias. Teiseks langenud Neuville: ongi aeg, et lõpuks puhastab ka keegi teine teed

Karl Mihkel Eller, Salou
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Joan Cros / ZUMAPRESS.com

Alates Portugali rallist vankumatult MM-sarja liidripositsiooni nautinud Thierry Neuville kukutati täna Sebastien Ogier’ poolt teiseks. Neuville ise on oma saatuses süüdi – belglane läks punktikatsele lisa noolima, ent tema Hyundail purunes parem tagarehv ning ta langes poodiumikohalt neljandaks. Ühtlasi leppis ta punktikatsel tühjadega kätega.

«Ongi aeg, et lõpuks puhastab ka keegi teed!» suutis Neuville isegi oma õnnetuse üle rõõmustada ja lisas, et Austraalias on teisena startimine üsna hea. «Ma ei saa öelda, et see oleks ebameeldiv. Vahed on väikesed ning lahing on jätkuvalt põnev.»

Neuville kaotab prantslasele pelgalt kolme punktiga, edu Ott Tänaku ees on 20 punkti. Kas belglane on leppinud, et võib-olla käibki võitlus vaid Tänakuga? «Ei,» vastas ta resoluutselt ja avaldas oma teooria, mis Austraalia eel juhtuda võib.

«Ma ei saa välistada, et lisaks seadistuse muutmisele tegelevad nad ka disaini muutmisega. Toyotad näitavad imelist kiirust ning me ei tea, kuidas. Muidugi peame meiegi tööd tegema – siingi ei kurtnud ma enam alajuhitavuse üle,» muigas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles