Kas Clinton pürgib taas presidendiks? (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. Foto: I-Images / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Endine Ühendriikide välisminister ja 2016. aastal president Donald Trumpi vastu kandideerinud Hillary Clinton annab aina enam tuld spekulatsioonidele, et võib 2020. aastal taas Valgesse Majja pürgida, vahendab Daily Mail.

«Ei, ei,» vastas demokraadist Clinton meediakanali Recode küsimusele, kas ta soovib taas kandideerida. «Samas, sooviksin olla president,» lisas ta pärast hetkelist pausi.

Clinton märkis, et 2021. aastal ootab riiki ees palju tööd. «Loodan, et 2021. aasta jaanuaris on Ovaalkabinetis demokraat, ees seisab palju tööd. Oleme kogu maailma segadusse ajanud, sealhulgas me ise.»

«Segaduses on me sõbrad ja vaenlased,» sõnas Clinton. «Neil pole aimugi, mis väärtusi USA esindab, milline on meie tõenäoline käitumismuster, mida me oluliseks peame. Olen selleks tööks väga hästi ette valmistatud, sest teenisid kaheksa aastat senatis ja olin välisministeeriumis.»

Clintoni lisas, et hakkab 2020. aasta peale mõtlema pärast eesseisvaid vahevalimisi. «Enne, kui 6. novembri üle elame, ei hakka ma sellele isegi mõtlema,» ütles Clinton. «Kuid teen kõik enda võimuses, et 2021. aastal oleks Valges Majas demokraat.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles