Contra liitus loodava Elurikkuse Erakonnaga (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Konnula ehk Contra.
Margus Konnula ehk Contra. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Contra ehk Margus Konnula liitus poole tuhande liikme kokkusaamise nimel võitleva Elurikkuse Erakonna ridadega.

«Astusin üle hulga aja taas erakonna liikmeks, see oli täiesti vabatahtlik ega tähenda poliitikasse minekut,» teatas Konnula teisipäeval sotsiaalmeedias. 

«Kõigil erakondadel on liikmete kokkusaamiseks ka lihasmassi vaja ja Elurikkuse Erakond koosneb esialgu pigem vaid aktivistidest. Ja sellest jääb väheks. Ja nende hulgas pole vist kedagi, kes tahaks kaubamajja hingi püüdma minna. Tuleb siis kuidagi teisiti ja püüan ka oma liitumisega väikese panuse anda,» põhjendas luuletaja. «Mulle meeldis, et kohe ankeeti täites sai valida, kas tuled aktiivseks või passiivseks liikmeks,» lisas Konnula.

«Ehk kokkuvõttes – astusin liikmeks sellepärast, et mul üldse võiks tekkida võimalus kevadel nende poolt hääletada. Ja hääletada kavatsen ma kindlasti.»

Postimees kirjutas eelmisel nädala alguses, et Elurikkuse Erakonna liikmete arv läheneb 200-le. Erakonna loomiseks on vaja aga kokku saada 500 inimest. «Me pole loobunud ja loodame novembriks vajalikud 500 liiget kokku saada,» ütles erakonna algatusrühma liige Toomas Trapido. «Aga esimese suurema koosoleku lükkasime 27. oktoobrilt 10. novembrile.»

Contra abikaasa Airi Hallik-Konnula kuulub Elurikkuse Erakonna asutajate ringi. Varem on Margus Konnula kuulunud Tuleviku Eesti Erakonda ja erakonda Eestimaa Rohelised.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles