MMilt sinise silmaga naasnud Nabi: näeb kole välja, aga tegelikult valutab ülejäänud keha rohkem

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hommikuprogrammis «Hommik» külas käinud maadleja Heiki Nabi, kes naasis MMilt viienda koha ja sinise silmaalusega, sõnas, et tegu on puhtalt kosmeetilise traumaga.

«Ise ei tahtnud, aga tehti!» muigas Nabi kommentaari peale, et tal on Halloweeni meik juba näos. «Mõni maadleja on peaga agressiivsem, üritab väsinumana rünnakut nii teha, et pealöök ka tuleks. See silmavalu pole kuidagi valus, tegelikult on kogu keha palju valusam. Kodus algul küsiti, mis juhtus, aga pärast harjuti ära.»

Mis MM-medalist puudu jäi? «Olin kindlasti aasta parimas vormis, kaks meest olid lihtsalt natuke paremas vormis. Tuleb vaadata, mis teisiti teha, et grammike parem olla,» sõnas Nabi.

«On raske, aga see on reaalsus,» on Nabi viienda kohaga juba leppinud. «Pole mõtet tagantjärele rusikatega vehkida. Järgmisel aastal poleks MMil viie hulka tulek halb, sest siis saab olümpiapääsme. Eile hakkasin juba mõnda videot vaikselt piiluma. Maailmameister ja mina, viies, see vahe on pisikene,» sõnas Nabi.

Ka loos ei olnud Nabi meelest MMil päris aus. «Kui teiselt poolt läheb finaali mees, kes kaotab venelasele minutiga puhtalt, ja pronksile tuleb mees, kellest keegi poleks seda arvanud, siis see tekita väga... Aga midagi pole teha, nii on.»

Kas ta mõtleb 33-aastasena ka juba karjääri lõpule, olles 13 hooaega tipptasemel maadelnud? «Absoluutselt ei ole mõelnud, et justkui enam ei taha või lõpetaks. Praegu on kindlalt olümpiatsükkel sihiks võetud, enne ei taha endale enne mitut jumalat tekitada. Praegu on üks jumal, mida teenida, tahaks kõik õigesti teha ja tulemusi saavutada,» ütles Nabi.

Vaata videost, mida Nabi arvab maadlusreeglite muudatustest ja sellest, et mõni konkurent temaga isegi treeningutel maadelda ei taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles